top of page
Habrová kurzy šití Brno
MD-znak-03.png

MÓDNÍ DÍLNA
HABROVÁ

Jsme krejčovství zabývající se řemeslnou výrobou oděvů již od roku 1990.

Máme za to, že stále existují klienti oceňující vysokou preciznost zpracování, originální a zároveň dokonale padnoucí ošacení, vyrobené tradičními řemeslnými postupy – tedy kvality, které nesplní žádná, ani ta nejlepší konfekce.
MD-predelovac-03.png

Náš přístup k zakázkam

Na rozdíl od konfekce náš způsob výroby umožňuje vyhovět i nejkomplikovanějším postavám a osobnostem.

Na míru ušitý oděv splňuje při dodržení všech požadavků na komfort a vhodnost siluety estetická pravidla a proporce, předvším bere v úvahu i osobní šarm a eleganci, které má podtrhnout. Tohoto lze dosáhnout jedině individuálním přístupem ke klientovi, seznámením se s jeho přístupem ke světu, stylem života a vůbec poznáním.

Teprve po důkladné konzultaci můžeme stanovit osobní styl a vyladit váš šatník tak, aby nový oděv byl kombinovatelný a použitelný spolu s celou škálou dalšího oblečení a doplňků. Za tímto účelem provádíme i opravy vašeho oděvu, který již plně nevyhovuje. Není cílem tvořit solitérní oděvy, ale ucelenou řadu, na základě konkrétních potřeb. To i v delším časovém období.

Tím, že si zadáváte své oděvy u jednoho ateliéru, vyvarujete se nesourodosti a potřebě stálého dokupování nových oděvů. To potom umožní vyniknout osobité eleganci, která by měla ženu charakterizovat.

Máme pro tyto cíle velmi účinné prostředky, a to jak látky špičkové designové produkce, tak ruční řemeslný způsob práce, která v průběhu zakázky reaguje na aktuální připomínky zákazníka.

MD-predelovac-03.png

Naše nabídka

Zabýváme se produkcí všech typů oděvů, které nás v životě provázejí, ovšem s přihlédnutím k luxusnosti materiálů, které dovážíme.

Business Dress Code

Vytvoříme pro vás jak běžné oblečení, pokud na trhu nenajdete odpovídající vašim požadavkům, tak oblečení pro Business Dress Code. Ten dnes často vyžadují firemní pravidla, ale u nás jej můžeme zpříjemnit použitím kvalitního materiálu i detailu, který zjemní jeho formálnost.

Naší specialitou jsou saka a pláště, kde zvlášť vynikne originálnost materiálu a kvalita krejčovského zpracování.

Společenské modely

Dále tvoříme modely společenské, a to od malých až po velké společenské toalety a svatební modely.

Svatební šaty

Každé šaty, které ušijeme, jsou opravdový unikát – z naší dílny nevyšly dvoje šaty totožné. Oproti mnohdy poněkud prefabrikovaným modelům ze salónů u nás projde každý kus pečlivým procesem, během kterého s nevěstou hledáme formu a střih, který právě jí dokonale sedne.

Postup tvorby modelu

1. Konzultace

Tradičním postupem výroby zakázkového oblečení je prvotní konzultace.
 

Návrh modelu musí odpovídat potřebám, typu osobnosti a postavy, a současně měl švih a eleganci. Musí být kombinovatelný se stávajícím šatníkem zákaznice/zákazníka, protože není naší ambicí tvořit solitérní kousky šatů na jedno použití.

2. Měření postavy

Dalším krokem je pečlivé poměření postavy a konstrukce individuálního základního střihu, který se v průběhu zkoušení dále koriguje.

 

Na závěr tedy má u nás zákazník archivovánu zcela přesnou šablonu, jež je základem tvarování každého konkrétního modelu. Poté je oděv připraven na první zkoušku, při které se upravuje tvar a padnutí. Může následovat několik dalších zkoušek nezbytných proto, aby byly splněny všechny klientovy požadavky.

3. Zkoušení

Zkoušení probíhá buď v naší provozovně anebo po dohodě také individuálně v prostorách, které preferuje zákazník.

 

Při větších zakázkách mohou zkoušky i odevzdání probíhat také mimo Brno.

4. Celoživotní servis

Naše zákaznice také mají celoživotní servis na oděvy u nás tvořené, což se může velmi hodit při změnách postavy.

 

Provádíme běžnou údržbu drobných defektů, které vznikají nošením, případné přežehlení nebo odstranění žmolků apod.

Také poradíme, jak se o oděv starat. Kromě symbolů pro čistírnu všitých v oděvu také doporučujeme, jak s ním zacházet, aby co nejdéle sloužil v dokonalé podobě.

Co dál?

Potřebujete poradit, na něco se zeptat nebo chcete konzultaci? Napište nám, probereme spolu detaily, domluvíme si konzultaci nebo schůzku a probereme další kroky k vašim šatům.

bottom of page